Darfor at besegra respekt ager flertal flersamma heterosexuella darfor borjat vigga HBTQ-gruppens tungoma

Skada fasta dom oppna relationsformerna blivit allt mer accepterade befinner sig det ej ovanligt att lite bedomning nar man ruckar pa tvasamhetsnormen.

– Vissa talar forsavitt flersamhet saso nagot man befinner si fodd tillsamman, ett bojels samt identitet maste respekteras, uppg Tanja Suhinina.

– emellanat ager jag haft lite mer parallella partners. Av och till ager sjalv har haft ett hemma-relation, nagon sasom mi bott tillsammans tillsammans, alternativt snarlika. Det ager ju sett grymt skild ut. Grima identitet ar att jag faktiskt ej vill halla pa tillsammans monogami.

Skal vi vidga opp?

– givetvis, somliga utfor slut bara ni lyfter fragan. Dom ser det sasom klander samt e indikator kungen att dom icke duger. Alternativ sa anser de att du befinner si ett illa individ samt kommer att forbruka din be om nagot saso e vapen till de i ganska fem ar. Det befinner si tyvarr vad n tillats forhalla de mo, uppge hon.

Att ta samtalet tillsammans sin delagare nar n allareda hittat ett fars sasom ni vill ligga med, avrader Tanja Suhinina kraftfull ifran. Risken finns enar att ni hamnar i osynk tillsamman din medspelare.

– Det blir odla tydlig nar det allaredan finns e benamning. Samt flyktig stav partnern att uppleva att den inte duger.

– Exakt. Om det allareda finns e darbort odla det kan bliva bliva grymt ojamnt sam orattvist kontra personen sasom ick ens tankt gallande flersamhet for. Da befinner sig det forbattrin att plocka upp det tamligen arl i sin tankeprocess. Forut dessutom partnern behover tidrym att studer pa samt filosofera. Ni kan icke enkom beratta ”Det narvarande befinner sig grimas bojels, mig tvingas li ut det har. Jag vill skaffa Tinder”.

– Ja, samt att respektera de darfor att ta pa dig rollen som expert. Bidra tid, lat partnern hitta tryta egna resurser samt asikter. Sam ehuru partnern befinner si positiv eventuellt den ingalunda vill innehava likadan sorts flersamhet som ni. Du tanker eventuellt att du amna fa samlag kring lite medan din delagare blott vill tillverka nagon langsiktig sexpartner utstott relationen. Det befinner sig enormt skilda.

Ett ligger, en laser

Att bagg parter befinner sig sugna kungen att vidga opp befinner sig vanligt, att de har dito fotografi fran baksida av underben ett offentlig forhallande ska betyda ar a andra sidan sallsynt. Pa grund av rader Tanja Suhinina tandem att testa reversera mot grundfragestallningen.

– ”Vad ar centralt forut undertecknad?”. Sedan kan ni prova dana https://worldbrides.org/sv/mexico-brudar/ relationen odl att bagg far vad d behover sam vill, ehur det befinner sig helt olika foremal.

Att vidga relationer kan medfora svartsjuka har de flesta raknat med. Skada tillsammans den uteblivna millimeterrattvisan kommer likasa ett annat normal bekymmer: Avundsjukan mot partnern..

– Monogama par som oppnar op befinner sig av och till odla valdigt uppspelta bruten att ”Gud hur sa kul vi kommer ha, och komma bo av varsitt ligg!”. Andock matchen kommer inte att existera gelike. Dar brukar flertal besta en aning chockade. Saken dar forsona partnern ligger krin ganska jatte- under tiden saken dar andra antagligen ingalund ager goka tillsamman andra.

– Dels befinner si det enbart att bara godkanna att olikheten befinner si ett fraktion i flersamheten. Andra manniskor ar heller ej dar darfor att faststalla dej och att se mo att din primarrelation ar i synk. Sam ifall ni vill tillverka fler partners, vad behover ni foreta darfor at ringa det? Antagligen bliva lite mer livlig sam sallskaplig?

– Jada. Det befinner sig gott den storsta bekraftelsen som finns, att vet ringa partners. Men rattvisa i flersamma relationer behover inte vara att bada amna lite absolut likadan don, inte me att bagg tillat det som ar centralt pro dem, uppg hon samt fortsatter:

– Din delagare tillats antagligen dejta jattemycket, sam du tillats sitta hemma samt lasa nagon skrift och anse att det befinner si jatteharligt. Det betyder inte att ni befinner sig nagon forlorare.

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *