18 sjuka don saso befinner sig fullkomligt normala nar n befinner si i e seriost affar

Forsavit ni ar i en allvar forhallande sa kanner till ni att n sam din medspelare har kommit valdigt nara varandra, nog ganska f for uppemot. Do ni eventuellt anse befinner si helt normalt samt sasom d eventuellt icke ens reflekterar over att du gor, befinner sig i sjalva verket grymt markliga. I synnerhet forsavit ni tanker att d ej skulle existera tv, emedan befinner sig dem sakerna ej odla gulliga langre utan gale obehagliga.

1. Kollar gallande din kompanjon nar hen slaggar. Enbart for att n tycker om tidiga morgnar skad det astadkomme inte din medspelare. Oke kan du flanera opp och handla i stadga morgonma, andock hen befinner sig ju bedarande nar hen slagga.

2. Din kompanjon kanner til nar det befinner si dags stav de att innehava mens. Emellanat ager din partner mer kontroll villig din menscykel ann ni samt paminner dig nar det befinner si dags.

3. Kallar din partner stav alltsammans ovrig ann hens riktiga namn. Forsavitt e annan skulle benamna dej forut gullefisen skulle ni flippa klocka alltsammans, men nar din karlek kallar de det odl befinner si det blott so.

4. Darfor hen, forut en halvar sedan, namnde att hen skulle vilja inlara sig att gora sushi sa age ni sjalvklart kopt nago skrif forsavitt sushi samt e sushikit.

5. Uppg saker saso: “Aaah du ar sa sot odl sjalv skulle kunna inta op de!” Nar det befinner si din kompanjon saso uppge det ar det sot, forsavitt det ar nago framling befinner sig det ej odla so langre …

Handla ofattbar genomtankta presenter till din kompanjon

hur hittar jag en svensk brud

7. Berattar nar hen ager nago kuse. Ni ser forsena mo att saken dar minsann befinner sig borta. Hurda rent som helst…

8. Ringer din medspelare 17 ganger gallande raken. For att n kanner til att hen ej ignorerar dig, inte me enkom sover alternativt tar nago reslig dusch. Skulle ni innehava 48 missade samtal fran nagon annan hade ni trott att jorden holl villig att forga. Ar det fran din delagare kanner til n att det formodligen koper ifall vad du ska ata mot kvallen.

9. Stracker dej over din partners foder for att smaka vad det ann befinner sig. N kanner til att hen ager bestallt det n egentligen ville ha. Okej, forsavitt ni ej hanglar tillsamman personen i be om nagot odl skall n aldrig dinera a e annans fa.

Dessutom odl kanner till n hurda hens ar fjartar dofta samt kan uppfatta dom gallande mils distan. Det har befinner sig odla underligt, spelar ingen roll hurdan lange er varit sammanlagt. Det befinner si underligt.

11. Lagger opp TBT-kort villig din kompanjon nar hen befinner sig futtig istallet gallande bilder kungen dej jag. Icke for att du anse ni varenda grotesk saso barn inte med att n anse att din partner bara befinner sig fooor fager.

12. Promenera fram samt greja at hens kaluf nar du ar ute bland folk. Alternativt odla ger du hen fjuttig “vink” att det ar dags att dona mo kalufsen. Exakt odl saso du astadkommer til all du kanner, alternativ?

13. Kanner till vilken storlek din medspelare har gallande allihopa klader. N vet exakt hur sa hen ager i alltsamman av jackor mo troso samt vilka marken som befinner si hens gunstlin.

14. Kanner till losenorden at alla hens inlogg. Kanner til du inte det odla kan n tillsammans storsta sannolikhet upprakning ut det, alldenstund ni vet alltsamman om hen och vilka losenord hen brukar forbruka.

Foljer hens flyg nar hen far nagonstans

15. Kan kopiera hens paskrift inte med problem. Ja du vet, ifall n skulle hamna i ett nodsituation … Det befinner si alldeles latt lattare sa.

17. Odl n kan existera oomtvistlig pa att hen inneha landat samt saker. Du ager ocksa hans flyg uppe gallande burke odla n bokstavligt kan kika hens flyga. Nar hen age landat skickar ni ett sms for att beratta att hen age landat… forsavit nagon som ick var din medspelare skulle handla det ha skulle n rent spontant tanka: “Stalker!”

18. Vet absolut vad hen skall boka nar du ar omodern samt ater. Din medspelare kanner til samt va du kommer bok.

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *