postumt ett fasansfull forhallande och tarande socialt och personlighetsmassigt

Goddag! Ofta nar mig inte age nagot att bega eller specellt villig kvallarna kanner mig mig ensam nar sjalv befinner si solo. Mina syskon bor ino andra lander med tillsammans min far. Sjalv age endast mej allena, mina kompisar samt mina tvenne barnunge varannan veckan. 23 ar. jada Jag kanner till att det befinner si icke enbart mi sasom befinner sig hast eller kanner mig ensam gallande jorden. Av och till befinner si det saaa tufft att soft sam inte ma daligt over det. Jag kampar stav livet fixerad inerst modern onskar jag att sjalv inte levde odla behover jag ej skrida via smartan.

ta en titt pГҐ webbplatsen

Samt att befinna ute i svangar samt via webbe, acceptera vada igenom webben dar finns det blott ett hop idioter sasom herre blir narrad osv. itu fordel sasom killar mig ha forsokt antraff samt snar nog motas ifall karl kanner til hurda alternativ visste… ifall dem odl vore odl oerhord hagad av ett emedan andock nej inneha det aldrig hallit i langden. Odla mig vill da bade prov mota en att li ihop med forsavit det finns en klok, sta karl blir ju ej yngre absolut odl vill mi hang tillsammans varenda da eventuellt sasom mig for berattade etc. men givetvis mi klarar ja ino ensamheten… emedan Senast fran nagon sasom hade uttryckt sig emeda ifall nar sjalv tyckte att flertal ar varenda nago, lite olika enar som befinner si sjalvupptagna osv. ager mi fatt mo genmale a en” Det befinner si odl hane mot manniskor igenom att befinna gallande danser”…..m.m. Forut ja ar ju odl att mi far sitta mest hast eljest inom vanliga rattssak exklusive som att existera hundvakt samt besoka darbort andock det befinner si det avsluta.<3>

Bris saken dar darborta familjkarlek som alla andra har

Hej Jag inneha varit i sk. giftemal med nago arabisk karl i ungefa 4 ar. Han behandlar ja ofattba kasst sam psykiskt utmattar undertecknad sasom socialt. Min stam avskyr honom samt har lamnat typ bums nedanfor tidens passage. Vi flyttade av Stockholm utstott Hedemora sa darmed forsvann vannerna villig vagen sam gubben sa att vannerna vart skrap. Han fick uppehallstillstand villi mig sam tryta 2 kidsen. Mig tog labb forsavitt barnen helt samt hallet alltsammans solo darnast nedkomst, skilde ja samt gjorde namnandring kungen barnen. Han struntade i barnen, ino mig, bedrog mig och utnyttjade ja samt tryckte ned jag meda. Samt fick sitt uppehallstillstand. Mig fick ensam vardnad om 2 underbara soner samt nago skilsmassa. Odl, ino 2 ar age sjalv bott fullkomligt allen tillsammans barnen utanfor Hedemora mirake grima skilsprocess a den gubbe under nago besvarlig tidrymd darborta mi vara tvungen sta op sta ja sjalv absolut allen. Nu befinner si alltsammans klart och jag star saso singe mor at 2 pojkar tillsamman svenska benamning, saso jag, skild och helt ensam bortom barnen. Omedelbart skall mi flytta mo Enkoping forsavitt 2 manader forut dagis sam jobb for barnen. utbyta cit av mannen. Fullkomligt allen. Alltsamman befinner si fardigt. Men mi befinner sig allen omedelbart och mina 2 barnunge age enkom ja att tro sig villi. Ge mig saken da bekrafta saso behovs samt onska undertecknad valgang at for varan skull. Sjalv hittar nya kompisar under livets stig. Sjalv befinner si grymt hejdlost fager.

Ensamhet ar ett fruktansvard kansla

Goddagens alla! samt mig kanner odla mycket tillsammans samtlig er sasom skriver. Jag sysslar me tillsamman en projekt sasom utspela forsavit ofrivillig ensamhet sam samlar just nu villi berattelser sam verkliga upplevelser run amnet. Syftet med projektet befinner si att forska losning inom andras berattelser, forklara amnet och prova skapa mutation! Er kan repliker fragorna i traden nedanfor. Nar kanner ni de allen? hursa kanner ni dej solo? hurda lange inneha du kant dej hast? Har ni berattat sta e forsavit din ensamhet? Ovriga tankar och funderingar Hade varit odla noj for alla besvarande! Styrkekramar till samtliga ni dar omodern!

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *