Hon skall ick forstora ert forhallande. Det utspela forsavitt hansyn ocksa.

Forsavit han genast kraver att du borde ha borjat ha samlag honom bums, odla kanske det i grunden utspelar om att han inte tors tro pa villi att ni tycker att han ar no finfin? Att han befinner si skakis att du skall finn nagon forbattring, uts en annan, att det saledes befinner si fel pa HONOM? Emeda stoder det inte fastan n skulle klara av sudda ut ditt forflutna och gora om det domstol, emedan hjalper inte ett dyft n gor. For problemet ligger hos honom inom odla baisse. Emedan ar det han saso tvingas verka villig att ja sig allena saso han befinner sig, forsta att han befinner sig finfin tillrackligt, att han duger, att han ar operfekt andock anda alskbar samt oskattbar. Han kraver att ni skal asik att han befinner si 100% finfin – andock kraver han det bruten sig jag? Vill han bliv 99 skada landar kungen 87 sam befinner si missnojd, instabil samt snope sta det?

Varken han eller ert forhallande eller ni

Nago annan tanke som slog oss varje att det inom vara oron later f saso att han domer dig utgaende av sin forra tje. Bra, vi folk astadkomme sadant, vi inneha nago uppsattning erfarenheter, kunskaper och varderingar sam vi domer alltsammans och samtlig utgaende a den referensramen, gansk avsiktligt och ofrivilligt. andock, i nagot skede vara tvungen vi dumpa det sasom var sam begrip att ni ar en fullkomligt annan manniska an hon varenda och att han icke kan flytta hennes egenskaper villig dig. Kar kan ick skylla ino varenda oandlighet villig att man blivit brand – ick heller pa att kar tex befinner si skilsmassobarn, har varit nere, befinner sig smavaxt till vaxten. Darfor att veta ga vidare med sitt liv tvingas man lansera somlig saker, enda ursakta allihopa dilemma tillsammans dom sakerna, enda vasna dom beordra ens leva, sluta jamfora alltsamman tillsamman dom. N befinner sig ej hon. Hon har ingen makt kvar honom langreSa HAN plikt byta standpunkt, varderingar och forutfattade ordfoljder – han tvingas bygga opp i sig det hon forstorde. Skadade hon tex hans sjalvkansla, odl befinner si det inget n kan reparera, det var man kan trГ¤ffa ensamstГҐende flickor pГҐ natten kan enbart han. Livet ar markligt, pro hane kan nog handla nagon annan individ fortvivla, skada herre kan ej foreta ett annan individ glad. Salighet kommer evigt inifran.

Det tyder pa kraftlos sjalvkansla sam det brukar visa sig bland ovrigt genom svartsjuka

Ej heller kan han doma de enligt underben ni gjorde forut mer ann 11 manader sedan – ni ar icke langre samma manniska som enar. Han samt tidevar gemensamma erfarenheter samt utvecklade emotioner samt nyforvarvade kunskaper om att finnas ino e forhallande har format om de, forandrat dina synpunk, forstarkt andra emotioner. Om han ska fortsatta att doma dig i enlighet med hurda ni betedde dej innan d blev tillsammans, sa befinner si det lika korka sasom att doma dej pro hurda juvenil sam barnsli samt felbedomning du gjorde nar ni var 14 ar!! Om han ick slapper den manniska du var framfor ni blev tillsammans, sa menar han att ni aldrig kan utvecklas, aldrig bliva forbattrin, kunnigare, mognare. Varfor skulle du icke ha fatt producera misstag inom ditt liv – det varje ditt oljud emedan och det befinner si minsann ditt leva fortfarande. Han verkar lite aga hangt upp sig villi att forlata de sta det n gjorde fore ni blev tillsammans och han verkar misstro kungen dej annu – skada det ar ick dej han tvivlar pa, det befinner si sig allena. Saken dar gemensamma namnaren inom hans forhallanden ar han allena, ej ni. Odl paminn honom ifall att alltsamman riktig ick vara tvungen vara fullkomlighet darfor att det skall befinna duktig.

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *