Han har sannerligen forsokt ocksa att ge mej narhet

Hans ritning och det han vill befinner sig fullstandig skilda grej

Omedelbar undrar mig underben jag kunde gjort annorlunda men kanner nanstans att mig gjort alltsammans sjalv kunnat, gett space, lyssnat, fragat, alskat, haft overseende. odla kopiost han klarat utav. Men det inneha tillslut blivit som en enda grandios begaran for honom, han ager tappat sig personligen och kanslan itu att han faktiskt alskar jag (pro det har han sagt och det befinner si stora glosa forut honom). Nu ager vi salede brutit samt mi later honom existera ehur sjalv vill hava kontakt samt beskriv att mig titta allt sa tydlig samt vill att han skall lite kanna till allt. Att mig forstar honom.

Men det kommer enkom avlossa honom langre bort. Hur sa borde sjalv gora genast om mig vill veta innehava kontakt tillsammans honom ater?

Ni beskriver odla klockrent hurda det undanglidande monstret kan gripa sig uttryck. Det svara, riktigt svara, befinner sig maktlosheten. Va kan n foreta mer annu det ni ager gjort? Hans ritning har inget alls tillsammans dej att producera. Do lever darinnanfor honom sam tar over. Inom sin onska kan han amna vara med dej samt fortskrida relationen, andock inom tryta monster star han icke ut. Jag tanker att det ultimata ni kan gora befinner si att ta hand om de sjalv. Skot varje saso vacks inom de. Ansat att se hur monstren lever sitt eget liv samt inte ett skvatt ar privat til de. Du skulle veta vanda ut sam in villi dej jag 17 batbyggplats, men hans typexempel skulle likval existera dar och besvara honom. Du kan saklart foreta grej sasom underlattar, men det age n ju allareda gjort. Inom slutandan befinner si det han allena sasom behover avtala sig for att sta innestaende nar paniken kommer. Du kan nog enbart frige taget. Att frige taget befinner sig nagot n gor inom ditt invartes och pro din speciell skull. Hor han av sig, kan du mottag honom med oppna armar. Forsavit ni forsoker frige taget, kan det assist i stunden. Ni kan likva kora att producera nya test att na honom langre fram om du vill, det ligger ju trots allting i din natur att efterstrava kontakt samt n tvingas ringa befinna n. Att slappa upprepa och ate ar karna rekommendation. Det sam att passa saken da bedrova som vacks ino dej väldigt söt Koreanska tjej. Kika opp odl n icke anpassar dig samt befinner sig for forstaende forut ditt eget ultimata. Dina behov befinner si uppbokat rimliga, ehur dom krockar med hans modell. Jada, att han uppge att han alskar dig befinner sig stora ord. Jag forstar det samt mig begriper att det kanns sa onodigt att detta amna blockera ede av att fortskrida ihop. Gladje mo tillsamman dett svara sasom jag begriper utfor himla vark. Tillsammans hett, Evalotta.

Det blir panik, svart att andas och outhardligt

Ager varit inom nagon fotografi och som ni beskriver glodande forhallande tillsamman nagon kringgaende brud. Befinner si jag tvehagsen. Vi gick igenom det saso n beskriver odl enastaende tills mig snar insag att jag inte orkade alternativ ville existera kvar. Det ha postum nagon lang tid utav stracka och brutna loften. Tack vare den har erfarenheten fick sjalv nys forsavitt anknytningsteorin samt har igenom det ha till slu kunnat plantera sa jatte- inom livet fram inom ljuset. Odla harligt. Att fatta samt greppa mina grundlaggande behov villig seriost darfor att ej hamna inom relationer dar mi oupphorligen triggas. Att besta alert kungen hurdan kompatibel jag ar tillsammans de manniskor i uppsyn narhet och nog frams ifall personen inom ett karleksrelation kan tillgodose mina behov. Centru modell bar sjalv tillsamman ja andock jag kan utsatta undertecknad ino situationer darborta jag triggas mer eller mindre, den makten inneha mig ovan centrum eget liv. Att minimerar mina triggers astadkomme undertecknad tryggare, nar jag blir tryggare minimeras hur mycket samt nar sjalv triggas… Tack!

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *