Natdejting blir alltsamman vanligare skad det kan vara tufft att navigera sig i appdjungeln

Granssnitt

Granssnittet liknar villig enormt flera metod Tinder, gallande samma satt sveper n kungen annorlunda profiler. Nar n satter upp en konto forutsatter appen inte att du befinner si heterosexuell inte med Bumble later de personligen valja allaredan a inledningen vilket kon du ar hugad utav. Det finns grymt fa funktioner i appen och saken da ar omkring an lattare annu Tinder att begripa sig villig.

Sortiment

Utbudet pa Bumble befinner si nagot li utbudet pa Tinder andock det befinner sig nagot farre manniskor sasom hanger dar. Bumble age ingen uttalad malgrupp skada du kan forska dej dara darfor at dejta, pricka nya kompisa alternativt natverka. Det valjer n nar ni satter op din imag och det ar lindrig att knata mellan do skilda lagena inte med att mista matchningar. Det enda sasom kan sagas ar att det antagligen befinner si vanligare att mannisko sasom beredvilligt utmanar sede finns villig Bumble darfor att det ino heterosexuella matchningar blott befinner si tjejen som kan notera frams.

Matchning

Svep vanster darfor at ick anpassa och svep modera darfor at digga nagon. Nar n gott matchat tillsammans e ager tjejen inom en heterosexuell matchning 24 timmar villig sig att forfatta, och postum att den etta personen skrivit age saken da andra plus 24 timmar villi sig att plita eljes forsvinner matchningen. Forsavit det ar ett samkonad matchning kan bagge parter skriva inom 24 timmar och saken da andra har 24 timmar villig sig att svara. N kan inte anteckna till folk du icke matchat med.

Preferenser

Nar det kommer mot preferenser promenerar det att stalla in ca synonym foremal sasom i do tidigare namnda apparna. N far stalla in vilket kon du har, vilket kon du vill passa med (killar, tjejer alternativ all) och ni tillats juster aldersspann. Bumble later dig inte avgora avstand andock all sasom till exempel bor inom Stockholm dyker opp stav saken dar saso bor darbort.

Chatten

Chatten liknar enormt kopiost Tinders chattfunktion. Det ar lite stressigt inom borjan att begynna prata med e men nar ni bra borjat kackla kan n finnas till fridfull.

Projsa sam erhalla ut mer

Ni kan antingen fylla ditt Bumble-konto med Bumble Coins sasom du kan begagna darfor at regla op bonus funktioner odla sasom Superswipes (fungera villi synonym takti som Tinders Superlike). Du kan dessutom forse Bumble Boost enar ni ser vilka sasom gillat dig, n kan anpassa ate tillsammans utgangna matchningar alternativt lagg at 24 timmar at for matchningen promenera ut.

Priset varierar inte fri gallande vilken bindningstid du valjer; en rynk kostar 79 kr/veckan, nago manad kostar 215 kr/man, tre manader kostar 143 kr/man samt 6 manader kostar 143 kr/man.

Andra appar ni borde veta

Grindr ar nagon motesplats huvudsak stav tillfalliga moten mellan homosexuella karlar. Darborta tillat du opp profiler ino ett rutnat. Forsavitt du klickar gallande nago person far du op mer info om saken dar och ni kan digga alternativ plita at personen. Det finns betydligt fler preferenser att ladda ino, bland ovrig sexuella preferenser, relationsstatus tillsammans mera.

Badoo ar en harke utav notiser, botar sam saknar absolut kanslan it att vara nagon seriosa lage. Det finns odla manga annorlunda satt att samspela med varandra samt funktioner att hane blir yr. Mi vet inte hur Badoo lyckats men granssnittet gor aven att allting tittar ut saso spam samt mig ager besvarligt att gripa mot jag att allihopa villi bilderna befinner si riktiga persone pro det verkar saso att appen befinner sig dragen utav fejkkonton.

Happn forsoker peppa till moten inom nuet. N far upp mannisko stadd inom din direkta narmiljo eller som ni ager passerat villig gatan. Darfor at anskaffa ett konto plikt du fjattra det at ditt Facebookkonto. Nufortiden kanns det som att det ar mycket fa saso hanger gallande Happn sam jag solo tog bort appen precis flinkt pro mi kande jag osake tillsammans att mannisko odl tatt ja kunde kika undertecknad. Ur ett overfallsperspektiv ar konceptet en skroplig plan.

The Good Ones motverkar fejkprofiler genom att n vara tvunge legitimera de tillsammans Bank-ID nar n skaffar tjansten. I anna liknar den gallande himla massa metod Tinder och Bumble ehur utbudet ar betydligt mer begransat. De ar aven klara tillsamman att de befinner si snabba gallande att nopp da personer saso icke beter sig respektfullt.

Motesplatsen gar att hantera av nagon datamaskin andock tjansten finns samt sasom app. Tjansten marknadsfor sig personligen saso nagon stabil samt serios dejtingsajt. Forsavitt du letar postum ett fling eller e tillfalligt samling eventuellt motesplatsen inte befinner sig riktig plat sta dej. Motesplatsen pushar spant villi att det befinner sig har sasom du hittar e att dela livet skad sam inneha ocks sasom intervjuer tillsammans manniskor saso funnit karleken. Som sexiga syrisk kvinnor app befinner sig fast an tjansten en aning trog och buggig skada kan finnas vardinn att iaktta!

Parti ar detaljerad son Motesplatsen ursprungligen nago webbtjanst samt betonar framfor seriosa och djupa relationer ann snabba moten. Nufortiden finns Match samt saso en app. Foruto att offerera nagon dejtingtjanst anordnar tavlan fysiska mote som herre kan ga pa forsavit herre befinner sig hagad bruten att motas manniskor fysiskt och inte igeno nago app. Just sasom Motesplatsen odl kan n studera ifall folk sasom hittade saken da korriger igenom Match.

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *