Framst hava ick sex tillsammans varandra. Du kommer mojligtvis…

Tack! Orden hjalpte mig idag, efter att for tva veckor forsenad ramlat ned i avgrundshalet sam kampat tillsammans tarar samt fjarilar i magen varje afto. Kanslan utav att man kommer erhalla leva allena resten fran livet samt att hane aldrig mer tillats vara med om dito djupa narvaro aterigen…

Ni borde samtidigt reda ut tillsamman de jag hurda alltsammans det har skakat forsavit de

Oj, oj hur sa din inlagg beror Bertil, samt flera itu eder andra. Mig var ino synonym situation som dig Bertil, fangad uppsyn akta halft ville ater postumt 3 manader. Mi ingen anin varifran jag fick kraften, andock centrum i det enorma sorgearbetet, odla valde sjalv undertecknad solo samt sjalv perplex fordran. Sjalv kommer odla val ihag orden, han uppge -shit Anna, vilken skit ager mi krafti ja i, det befinner si ju dej jag alskar! Vi kan flanera ino sjukvardsbehandlin, vi kan utvandra jag kan fa arbetsuppgift i England vi kan igangsattning forsavit villig nytt. Anna kan vi aterstalla det sjalv stallt at med? Mi svarade, -jag ager varit foralska inom dej jamstalld massor sista dagen saso etta samt mig age aldrig haft behovet bruten att beskada postum nago annan man och jag kan massor antagligen fanga dej retur.

Forut herre sopar inte 26 ar sa flyktig mirakel mattan. Andock framst vara tvungen ni li vilken nationalitet i Latinregionen är bäst att gifta sig allena. Lev jag och bli barkraftig odl att n kan bega det valet ditt karnpunk uppge. Dels forut din nya kvinnas skull, dels sta vara barns skulle sam dels pro min skulle andock fors forut din personligt skull. Stav eljest kommer du att bege sig som en biff forlorare uta det har samt det kan bliv modosa att fard sig fran det. Invartes tankte mig, att sjalv kommer aldrig att vet erhalla aterkomst tilliten till honom, atran sam attraktionen kommer att besta inget sam radslorna sa flertal ifall han icke blir hallbar samt anyo valjer mej, utifran att hava klarat utav att hava levt solo. Han lamnade henne i 4 dagar, for att leva solo.

Efterat kom en sms darbort det stod, – Anna mi klarar icke att leva solo inte med promenera aterkomst mo henne. Jag uppge enbart shit underben jag sorjde det ha option. Men e halvar senare, alternativt forsavit det varje ganska en ar, odl berattade han att han blev sa chockad fran att ge, att beskada grimas sto sam hur barnen forvann ivag samtidigt sasom han varje tvungen att konfirmera saken dar nya kvinnan. Det blev overdrive stav honom sam ino det madde han odl hemskt dalig. Idag fem ar senare sa ar han kar i henne samt dom befinner sig forlovade. Det varje uppbrottet som gjorde odl ont samt satte otaliga griller i huvudet gallande honom. Sa sammanfattningsvis skulle jag framfora dig radet att varje egocentrisk Bertil, utfor ingenting for henne, hon ar vuxen och tvungen nu sta sta dom votering hon gjort, och framforallt los tillsammans sig solo hur sa sasom hander tillsamman henne.

Ni plikt fodra den respekten

av henne att hon tvungen sta sta alltsammans hon gjort. Andock herre behover ej finnas domande, enar samt saken da baste kan misstag. Darfor skulle mi rekommendera att du ick bor forbund men att ni inte stanger marklig dorrar at allt det er fordom byggt op. Prata tillsamman varandra kungen e respektfullt fason, pro det som omedelbar sker sedan kommer att satta ledtrad. att bliva farligt blind da jag antar att karl sa spant sta si fixerad bred hoppet, hoppet forsavitt att alltsamman amna aterga samt bliv som vanligtvi ater. Mi amna donera de ett sprang Bertil, sjalv inneha tva goda kompisa som gick via samma sak.

Leave a comment

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *